Van Gulik Makelaars is dé verkoop makelaar voor uw woning.

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden.

Bij het verkopen van een huis komt veel ­kijken, waar u zelf misschien niet direct bij stil staat. Van Gulik Makelaars heeft als aankoop makelaar jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven en geeft advies op maat. Het gaat tenslotte om de verkoop van uw woning.
Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie, een reële verkoopprijs en hoe lang het duurt voordat uw woning is verkocht. Wij geven u een eerlijk beeld en samen met u bepalen wij de uiteindelijke verkoopprijs. Na goedkeuring gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Klantervaringen met ons als verkoopmakelaar

Het contact was gelijk al prima voor mij. Gewoon eerlijk en open. De verwachting van de verkoop van het huis was snel en dat heeft ze zeker gedaan. Het enige wat ik kan zeggen is betrouwbaar, geen kleine lettertjes en heel geduldig. Als je deze makelaar niet neemt is dat jouw gemis in het van in alle rust en vertrouwen verkopen van je woning. En de prijs is helemaal super.

Nog bedankt voor alles Makelaar Van Gulik, ik wens jullie heel veel succes toe.

Verkoper Dekkerstraat 10

Onze dienstverlening:

 Als ervaren verkoop makelaar zorgen wij voor een effectieve promotie van uw woning.

Bij verkoop van woningen draait het vooral om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide, fraaie verkoopbrochure met alle informatie over de woning, die u maar kan bedenken.­ De verkoopbrochure is voorzien van een duidelijke verkooptekst en goed verzorgde foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, waardoor uw huis het best tot zijn recht komt. Tevens worden er plattegronden van uw woning gemaakt. Na uw goedkeuring van de verkoopbrochure, melden wij de woning aan op internet.

Alles voor de beste presentatie

Wij presenteren uw woning zeer uitgebreid op Funda met 360 graden foto’s, 3D-plattegronden en de verkoopbrochure. Hierdoor staat uw woning altijd bij de eerste zoekresultaten op Funda. Tevens wordt de woning op onze eigen website (vangulik.nl) geplaatst en uw woning wordt vermeld in het aanbod van onze woningapp. De app kunt u downloaden in de Appstore of via Googleplay.

Nadat uw woning is aangemeld, komt deze in onze etalage te hangen met een duidelijke etalagepresentatie en plaatsen wij een te-koop-bord(en) bij je woning. Daarnaast maken wij gebruik van e-mailmarketing en sociale media om uw woning extra te promoten. Ook schakelen wij ons uitgebreide netwerk in om uw woning met succes te kunnen verkopen.

Duidelijke communicatie
Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig, de verkoopstrategie bij.
Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na het tekenen bij de notaris nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Deskundig
Van Gulik Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars).
Wij zijn VastgoedCert gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI.
Al 40 jaar zijn wij actief in ons werkgebied.
Mirjam ­van Gulik is al 30 jaar actief in dit werkgebied en is beëdigd en gecertificeerd.

Persoonlijk betrokken verkoop makelaar
Wij zullen u het hele verkooptraject persoonlijk en betrokken bijstaan. Wij doen graag een paar stappen extra dan onze collega’s.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden
Van Gulik Makelaars biedt ruime bezichtigingsmogelijkheden met betrekking tot het bezichtigen van woningen, maar ook het voeren van een verkoopgesprek. Op zaterdag doen wij ook bezichtigingen. In het belang van ­een voorspoedige verkoop zijn wij flexibel met de afspraken.

Werkgebied
Van Gulik Makelaars is actief in Beverwijk, Heemskerk, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, Uitgeest, Castricum, Akersloot en IJmuiden.

Wat kan Van Gulik Makelaars voor u betekenen?
Wilt u meer weten of een afspraak maken met één van de verkoopmakelaars?­ Wij inventariseren graag hoe wij ­uw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen.

U kunt geheel vrijblijvend kennis maken met Van Gulik Makelaars middels een waardebepaling

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor de verkoop van uw huis? Neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier.

    (This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.)