Gratis waardebepaling door Van Gulik Makelaars

Er zijn van die dingen in het leven die u niet zomaar doet. Het (ver)kopen van uw huis is daar een goed voorbeeld van. Van Gulik Makelaars begrijpt de vragen en twijfels die dat met zich meebrengt. Daarom willen wij u graag helpen. Beslissingen hoeven niet te worden genomen; eerst bepalen wij gratis én vrijblijvend de waarde van uw woning!

Van Gulik Makelaars kan voor u een gratis waardebepaling van uw woning verzorgen in Beverwijk, Heemskerk, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, Uitgeest, Castricum, Akersloot en IJmuiden.

Wilt u op dit moment liever een online waardebepaling van uw woning? Dat is mogelijk!

Videobellen (via Whatsapp):

  • Neem contact op met ons kantoor (0251-221950);
  • Wij plannen een telefonische afspraak met u in;
  • De makelaar belt u op het afgesproken tijdstip via Whatsapp;
  • Middels het videobellen krijgt de makelaar een goed beeld van de woning. De makelaar kan eventuele vragen beantwoorden en geeft informatie wat ons kantoor voor u kan betekenen inzake de verkoopbegeleiding.
  • Nadat de telefonische afspraak is afgelopen weet u waar u aan toe bent en ontvangt u van ons een kortingsbon op de verkoopcourtage van € 200,- wanneer wij uw woning mogen verkopen.

Wilt u meer informatie? Of bent u geïnteresseerd in onze dynamische aanpak? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uiteraard kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer: 0251-221950.

makelaar beverwijk
Ontwerp zonder titel

Vraag nu een GRATIS Waardebepaling bij ons aan!

    (This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.)