Uw bedrijfspand verkopen / verhuren of aankopen / huren via Van Gulik Makelaars.

Van Gulik Makelaars: ook hét adres voor de juiste bedrijfslocatie.
Ook op het gebied van bedrijfshuisvesting is Van Gulik Makelaars thuis in de regio IJmond. Of het nu een winkelpand, een kantoorruimte of een bedrijfshal is, wij kunnen ondernemers begeleiden van oriëntatie tot de uiteindelijke aankoop van de geschikte bedrijfsruimte. Met onze kennis van de lokale en regionale markt brengen wij de juiste vraag en het juiste aanbod bij elkaar en kunt u vanuit uw ideale locatie ondernemen!

Het aankopen of huren van een bedrijfspand.
Het vinden van een geschikte bedrijfsruimte is geen sinecure. De groeimogelijkheden van uw bedrijf, de eventuele technische voorzieningen en de bereikbaarheid; het zijn allemaal aspecten die meespelen bij het vinden van het ideale bedrijfsobject. Van Gulik Makelaars koppelt uw specifieke wensen aan het lokale aanbod van locaties. Als we eenmaal de perfecte ‘match’ gevonden hebben komen ook zaken als bouwvergunningen en bestemmingsplan aan de orde. Bovendien kunnen we een rol spelen in het eventuele onderhandelingstraject, zodat u zeker weet dat u de juiste prijs betaalt.

Het verkopen of verhuren van een bedrijfspand.
Door onze centrale ligging in de regio IJmond beschikt Van Gulik Makelaars over een breed netwerk van zakelijke contacten. Wanneer u bedrijfsruimte wilt verkopen of verhuren schakelen wij deze contacten in om uw aanbod in de markt bekendheid te geven. Zo wordt uw aanbod bij een brede doelgroep onder de aandacht gebracht en kunt u snel tot zaken komen. Daarnaast kan Van Gulik Makelaars u van dienst zijn in het onderhandelingstraject en bij zaken als taxatie en het opstellen van een koop- of huurcontract.