Van Gulik Makelaars, voor een gefundeerde taxatie.

Er zijn verschillende redenen om een woning te laten taxeren. Hierbij kunt u denken aan een nalatenschap, een echtscheiding, een taxatie voor de WOZ, een voorgenomen verkoop of een taxatie ten behoeve van een hypotheek of verzekering.

De waarde van uw woning is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de staat van onderhoud, de grootte en indeling van de woning, de gebruikte materialen, de grootte van het perceel, eventuele energiezuinige maatregelen en niet te vergeten de ligging en omgeving van uw woning. Tevens onderzoeken we de verplichtingen en rechten die op de woning (kunnen) rusten.

Van Gulik Makelaars is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Waarom een NWWI-taxatie?

Het NWWI is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. En omdat de taxateur verplicht is zijn taxatie goed te onderbouwen, is ook voor u zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Taxaties met een NWWI-Keurmerk:

  • Zekerheid over de waarde van de woning
  • Begrijpelijk taxatierapport
  • Rapport altijd online opvraagbaar
  • Deskundige en betrouwbare taxateurs
Nederlands Woning Waarde Instituut

Zo werkt het:

Taxaties met een NWWI-keurmerk zijn opgebouwd via een heldere methode. Het NWWI heeft daarvoor betrouwbare taxatieproducten ontwikkeld. De taxateur toetst de waarde van uw woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geeft precies aan in welk opzicht uw woning daarvan afwijkt.

Kosten:

Op de factuur voor de taxatie staat naast een bedrag voor de taxatie een bedrag van € 45,38 inclusief btw vermeld als NWWI-bijdrage. Met dit bedrag houdt het NWWI de kwaliteit van de taxatierapporten op peil. De taxateur draagt de NWWI-bijdrage af aan het NWWI.

Welke taxatie u ook nodig heeft, bij Van Gulik Makelaars bent u verzekerd van een vakkundig oordeel, snelle levering, een helder rapport en een zéér scherp tarief. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, telefoonnummer: 0251-221950.

Wilt u alleen de waarde van uw woning weten voor bijvoorbeeld de verkoop, dan kunt u kiezen voor een GRATIS WAARDEBEPALING.