Van Gulik Makelaars Wijk aan Zee

Anno 2018 is Wijk aan Zee een geliefd oord om te wonen en te werken. De beste makelaars voor Wijk aan Zee en omstreken helpen u om uw huis zo snel en voordelig mogelijk te verkopen. Of zoekt u juist uw droomhuis hier? Van Gulik Makelaars heeft een ruime woningvoorraad en gaat ook actief op zoek voor u.

Makelaars Wijk aan Zee

Van Gulik Makelaars heeft een ruim woningaanbod in Wijk aan Zee en de totale regio Kennemerland. Door de trek vanuit de Randstad naar de regio zijn de huizen hier steeds gewilder. Dit heeft een prijsopdrijvende werking die de aankoop van een woning tot een goede investering maakt. De tijd om te kopen, maar ook om te verkopen is dan ook nu.

Snelle en voordelige verkoop

Als makelaars in Wijk aan Zee en omstreken kunnen we uw woning vaak al meteen aan een van onze eigen contacten aanbieden. Wanneer hier geen geschikte partij tussen zit, laten we professionele foto’s maken en plaatsen we uw woning op Funda en een aantal andere platforms. Natuurlijk hoort daar een plaatsje in de etalage van ons eigen makelaarskantoor bij. Samen met u maken we een verkoopplan, waarbij we duidelijk en eerlijk communiceren wat u van ons kunt verwachten. Lees hier meer over onze verkoopstrategie van uw huis in Wijk aan Zee.

Taxaties en andere diensten

Van Gulik Makelaars geeft gratis waardebepalingen, maar ook officiële taxaties zoals de kredietverlenende instanties die verwachten. Verder regelen we alle zakelijke vastgoedtransacties in de streek, zoals bijvoorbeeld de verhuur van kantoren en magazijnen en de aan- of verkoop van kavels. We regelen ook de verhuur van woningen voor particulieren, waarbij wij zowel contracten en waarborgen, alsook het zoeken naar een geschikte huurder op ons nemen.

Contact makelaars Wijk aan Zee

Volg ons op onze Facebookpagina Van Gulik Makelaars om als eerste op de hoogte te zijn van ons nieuwe aanbod. Voor de verkoop van uw huis belt u meteen 0251 221950. In een gratis en vrijblijvend eerste gesprek inventariseren wij uw wensen en bekijken we hoe we u het beste kunnen helpen.