Van Gulik Makelaars Uitgeest

U kunt zich geen betere makelaars in Uitgeest wensen dan de makelaars van Van Gulik makelaardij, het kantoor met bijna 40 jaar ervaring op het gebied van de aan- en verkoop van woningen: al vele jaren een begrip in de gehele regio IJmond en Midden-Kennemerland. Inmiddels alweer meer dan 20 jaar heeft Mirjam van Gulik de leiding over het makelaarskantoor waar zij eerder 10 jaar onder de deskundige leiding van haar vader werkte. Makelaar Mirjam van Gulik en haar team zijn de professionals die u bijstaan in al uw onroerend goed transacties in Uitgeest.

Uw makelaars in Uitgeest

Anno 2018 zien we als makelaars in Uitgeest dat de woningmarkt zich wederom in een stijgende lijn bevindt. In samenloop met de landeconomie is immers ook de huizenmarkt continu in beweging. Was tot enkele jaren geleden een huis soms nog moeilijk te verkopen, vandaag de dag komt het voor dat een huis al van eigenaar wisselt voordat het überhaupt op Funda is geplaatst. Als actieve eigentijdse makelaar in Uitgeest hanteren wij een unieke en pro-actieve aanpak. Naast het opstellen van een succesvol verkoopplan bieden wij eveneens:

  • Een gratis waardebepaling van uw pand
  • Alle vormen van taxatierapporten, waaronder NMHI en NHG gerichte
  • Bemiddeling bij het verhuren van zowel particuliere als zakelijke panden
  • Eerlijk en onafhankelijk advies
  • Dezelfde professionele aanpak voor elke prijsklasse
  • Bezichtigingen en de gang naar de notaris
  • Een duidelijke communicatie tussen u en de tegenpartij en vice versa


Contact makelaars Uitgeest

Heeft u behoefte aan een goed onderbouwd advies over de beste aan- en/of verkoopkansen van uw woning? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met Van Gulik Makelaars voor Uitgeest. Niet alleen op werkdagen, maar ook op de zaterdag zijn wij geopend.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0251 221950.
Kijk ook eens op de Van Gulik Makelaars Facebook pagina en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling van uw woning en het bespreken van de verdere mogelijkheden.