Van Gulik Makelaars Heemskerk

Geboren en getogen in de regio en opgegroeid met het vak is Mirjam van Gulik niet iemand die men knollen voor citroenen verkoopt. Makelaardij van Gulik kan zich beroepen op bijna 40 jaar ervaring in het vak. U kunt bij ons als makelaars voor Heemskerk en omgeving niet alleen terecht voor een professionele aanpak van de aan- of verkoop van uw woning, maar ook voor deskundig advies en taxaties op elk ander gebied van onroerend goed transacties.

Van Gulik Makelaars voor Heemskerk en omgeving

Huizen verkopen is niet alleen een kwestie van een bord in de tuin zetten en daarna passief afwachten totdat er zich een koper aandient. Als makelaars in Heemskerk kunnen wij bogen op tientallen jaren ervaring waardoor wij inmiddels een perfect gevoel voor vraag en aanbod hebben. Wij weten precies wanneer en hoe te handelen om binnen zeer korte termijn en voor een goede prijs uw huis te verkopen in Heemskerk. Toonde de verkoopmarkt zich enkele jaren geleden nog wat slapjes, vandaag de dag zien we dat de huizenmarkt zich volledig heeft hersteld. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij kunnen wij met zekerheid stellen dat de markt voor verkopende partijen in een uiterst winstgevende periode is aanbeland. Maar ook voor mensen die willen kopen zeggen wij als makelaars in Heemskerk: “nu is het de tijd”.
Ten opzichte van enkele jaren geleden liggen de huizenprijzen inmiddels al behoorlijk hoger. Het eind van deze opgaande lijn is echter nog lang niet in zicht.
U bent er daarom van verzekerd dat het huis wat u nu via onze makelaardij in Heemskerk aankoopt binnen korte tijd al in waarde zal gaan stijgen.

Transparante manier van kopen en verkopen

Als actieve en vooruitstrevende makelaars in Heemskerk hanteren wij een
no-nonsense politiek. Hierbij staan een duidelijke communicatie en een overzichtelijke manier van zakendoen voorop. Naast onze hoofdtaak in bemiddeling van de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden verzorgen wij tevens:

  • Standaard taxaties en gespecialiseerde taxaties zoals NWWI en NHG gerichte taxaties
  • Bemiddeling bij huur en verhuur van bedrijfspanden en woningen

 

makelaars heemskerkContact met uw makelaars in Heemskerk

Succesvol verkopen vergt een goed verkoopplan en een unieke aanpak. Tijdens het gehele verkoopproces van uw woning staan wij daarom in nauw contact met u via mail, telefoon en WhatsApp voor elke vraag of verzoek om inlichting. Wij geloven erin dat houvast en daadkracht een ‘must have’ is voor het sluiten van de meest gunstige transacties. Kom langs op ons makelaarskantoor of bel nummer 0251 221950 voor een vrijblijvend gesprek met Van Gulik Makelaars in Heemskerk of voor een gratis waardebepaling van uw woning.
Wij zijn u graag van dienst!