makelaars castricum

Van Gulik Makelaars Castricum

Met zekerheid kunnen wij stellen dat wij een van de meest actieve en vooruitstrevende makelaars in Castricum en de volledige regio IJmond en Midden-Kennermerland zijn. Met onze, inmiddels bijna 40 jaar, ervaring zijn wij in staat u bij elke willekeurige onroerendgoedtransactie van gedegen onderbouwd advies te dienen. Als team van ervaren makelaars en medewerkers staan wij u op professionele wijze bij in het vinden van juist die ene woning die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen, financiële mogelijkheden en gezinssituatie. Voor bedrijfspanden geldt uiteraard hetzelfde.

Van Gulik Makelaars voor Castricum

Vandaag de dag komt er bij de taak van een eigentijds makelaarskantoor meer kijken dan alleen de bemiddeling in de aan- en verkoop van onroerende goederen. Onze moderne manier van werken houdt dientengevolge in dat wij gebruik maken van de nieuwste digitale presentatie methodes. Dit heeft als gevolg dat er een duidelijke transparante manier van communiceren ontstaat, waarbij u te allen tijde inzicht heeft in de voortgang van het volledige aan- en verkoopproces. Hieronder een kort overzicht van het dienstenpakket waarvoor u bij ons als makelaars voor Castricum en omgeving terecht kunt:

  • Bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden
  • Bemiddeling bij de huur en verhuur van uw woning of bedrijfspand
  • Waardebepalingen, deze zijn overigens gratis
  • Alle vormen van taxaties, zo ook NWWI en NHG gerichte taxaties

 

Voor elke prijsklasse dezelfde professionele aanpak

Huizen verkopen is niet alleen een kwestie van ervaring. Een goede neus hebben voor timing en een gedegen kennis van de marktwerking zijn onontbeerlijk. Als een van de gevestigde makelaars voor Castricum die al jaren het vertrouwen van zowel de particuliere als zakelijke klant geniet, nodigen wij u graag uit voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Samen met u zetten wij ons in voor het creëren van de best mogelijke aan- en/of verkoopkansen. Heeft u een onroerend goed object te verkopen? Dankzij ons goed doordachte verkoopplan, hebben wij al vele panden op een snelle manier succesvol weten te verkopen.

Contact

makelaars castricumMaak vandaag nog een afspraak voor een gratis waardebepaling en het bespreken van uw mogelijkheden.
Bellen tijdens kantoortijden naar 0251 221950 is nog sneller: dan heeft u meteen een van onze medewerkers aan de lijn!