Van Gulik Makelaars Beverwijk

Al bijna 40 jaar staat Van Gulik Makelaars in Beverwijk voor u klaar. Als familiebedrijf kennen wij de waarde van persoonlijk contact. Onze dienstverlening is dan ook nooit standaard, maar altijd precies op de persoon afgestemd. 

Van Gulik Makelaars Beverwijk

De huizenmarkt in de regio Beverwijk vertoont anno 2019 nog steeds een opwaartse spiraal. Door de toenemende vraag en de stijgende huizenprijzen durven mensen weer te verhuizen. Deze beweging op de woningmarkt is vooral voor doorstromers die een huis willen kopen of verkopen goed nieuws. De begeleiding door Van Gulik Makelaars garandeert dat u optimaal profiteert van de markt.

Starters vragen een intensievere begeleiding die wij als gecertificeerde makelaars in Beverwijk kunnen geven. Als familiebedrijf weten we precies wat persoonlijke aandacht betekent.

Diensten Van Gulik Makelaars Beverwijk

  • Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek
  • Koop
  • Verkoop
  • Waardebepaling
  • Officieel taxatierapport
  • Eerlijk en open advies
  • Verhuur


Van Gulik Makelaars Beverwijk – professioneel en betrouwbaar

Van Gulik Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM. Dit betekent dat wij moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen zoals onafhankelijkheid, integriteit en vakkennis. De NVM controleert regelmatig of de aangesloten makelaardijen nog wel aan de normen voldoen.

Kopen

Op onze website ziet u het woningaanbod van Van Gulik Makelaars voor Beverwijk. Nog makkelijker is het om onze app te downloaden op uw telefoon. U krijgt dan bericht wanneer er nieuwe woningen in Beverwijk bijkomen of wanneer de status van een van uw favorieten verandert.

Verkopen

Van Gulik ontzorgt u volledig wanneer u een huis of bedrijfspand wilt verkopen in Beverwijk. Weet u nog niet zeker of u wilt verkopen of misschien uw pand nog wat langer vast wilt houden? We geven u een gratis waardebepaling en adviseren u in een eerlijk gesprek. Pas hierna besluit u of u de woning in de verkoop wilt geven aan Van Gulik Makelaars voor Beverwijk en omstreken.

makelaars beverwijkContact Van Gulik makelaars

Een oriënterend gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.
Bel hiervoor naar 0251 221950 of neem contact met ons op via het webformulier. Wij zijn u graag van dienst!