Van Gulik Makelaars, uw makelaar in Wijk aan Zee

De beste makelaar voor Wijk aan Zee is natuurlijk een makelaar die bekend is met de streek. Van Gulik Makelaars in Beverwijk is een gerenommeerd makelaarskantoor dat als familiebedrijf doorgegroeid is naar één van de meest betrouwbare partners voor de ver- of aankoop van uw huis. Natuurlijk leveren we ook alle bijkomende diensten zoals gratis waardebepalingen en taxaties.

Makelaar Wijk aan Zee

Woningen in Wijk aan Zee worden met de dag gewilder. Dit is te wijten aan de trek vanuit de Randstad naar de regio, maar uiteraard ook aan de fantastische ligging aan de kust. Zowel kopers als verkopers kunnen nu voordeel behalen uit de gunstige woningmarkt.

Uw huis verkopen in Wijk aan Zee

Als makelaar voor Wijk aan Zee geven we een onafhankelijk advies over uw woningverkoop in Wijk aan Zee. Ons team biedt een gratis waardebepaling en een open en eerlijk oriëntatiegesprek, waarbij we uitsluitend kijken naar úw wensen. Van Gulik Makelaars is immers een gerespecteerd familiebedrijf dat er nooit op uit om zo gauw mogelijk winst te maken: daarvoor zijn onze goede reputatie en de contacten met onze cliënten te belangrijk. Niet voor niets behalen wij de meeste bedrijfsomzet als makelaar in Wijk aan Zee uit mond-op-mond reclame, en komen oude cliënten graag bij ons terug als ze weer toe zijn aan een volgende stap in hun wooncarrière. Lees hier een paar beoordelingen Van Gulik Makelaars.

Aankoop makelaar Wijk aan Zee

Met onze nieuwe app kunt u op elk moment van de dag bekijken welke nieuwe woningen erbij komen in ons aanbod. Door favorieten in te stellen blijft u op de hoogte van de status van deze woningen. Wilt u nog sneller op de hoogte zijn van huizen in Wijk aan Zee die vrijkomen? Like dan de Facebookpagina Van Gulik Makelaars. Hier plaatsen wij woningen nog voordat ze op Funda staan! Wanneer u een woning ziet die binnenkort in de verkoop komt, kunnen we al meteen een bezichtiging voor u regelen.

makelaar wijk aan zeeContact makelaar Wijk aan Zee

Bel meteen 0251 221950 om een afspraak te maken voor een gratis oriëntatiegesprek. U bent ook van harte welkom om langs te komen op ons kantoor. Mailen of contact opnemen via onze contactpagina mag uiteraard ook. We zien uw aanvraag graag tegemoet!