Van Gulik Makelaars, uw makelaar in Heemskerk

Van Gulik Makelaars is een vertrouwde partij die al decennialang actief is als makelaar in Heemskerk. Voor de aan- en verkoop van appartementen, penthouses, vakantiewoningen en al het andere vastgoed dat op de markt komt. Eveneens uw makelaar in Heemskerk voor alle transacties met bedrijfspanden.

Makelaar Heemskerk diensten

Behalve bemiddeling bij transacties in onroerend goed, biedt Van Gulik Makelaars ook deskundig en onafhankelijk financieel advies voor woningbezitters. Onze diensten als makelaar in Kennemerland omvatten onder meer:
– Vrijblijvend kennismakingsgesprek
– Gratis waardebepaling van uw huis
– Bemiddeling bij aankoop
– Bemiddeling bij verkoop
– Verhuur woningen
– Opstellen van geaccrediteerde taxatierapporten
– (Ver)koop en verhuur bedrijfspanden

Verkoop makelaar Heemskerk

Nu is de tijd om uw huis te verkopen. De markt is flink aangetrokken en meer en meer mensen uit de Randstad zoeken hun toevlucht tot de regio. Als uw makelaar in Heemskerk ontzorgt Van Gulik Makelaars u compleet vanaf het allereerste oriëntatiegesprek tot aan de gang naar de notaris. Weet u nog niet zeker of u wilt verkopen? Laat ons dan een gratis waardebepaling voor u doen.  In een open en eerlijk gesprek overleggen we vervolgens met u wat de beste strategie is om uw huis op de markt te brengen. Hierbij kijken we niet alleen naar de actuele woningmarkt, maar ook naar uw persoonlijke situatie.
Wanneer u overweegt om kleiner te gaan wonen is de noodzaak tot een onmiddellijke verkoop immers veel minder urgent dan wanneer u verwikkeld bent in een echtscheiding waarbij de boedel verdeeld moet worden. Als makelaar voor Heemskerk en omstreken nemen we uw financiële situatie mee in ons advies.
Is het belastingtechnisch gunstig om meteen weer te kopen of ontstaat er een restschuld? Wij kijken samen wat de voordeligste oplossing voor u is.
Lees hier in detail over onze werkwijze bij uw woningverkoop in Heemskerk.

Aankoop makelaar Heemskerk

Het huizenaanbod van Van Gulik Makelaars bekijkt u in de etalage van ons kantoor, in onze verkoopbrochures, maar ook op Funda en in onze speciaal ontworpen app. Door het instellen van favorieten en notificaties krijgt u een seintje wanneer uw droomhuis op de markt komt, of wanneer een favoriet van status verandert.

Social Media makelaar Heemskerk

makelaar heemskerkKijk ook eens op de Facebookpagina Van Gulik Makelaars. Hier vindt u koophuizen in Heemskerk nog voordat ze op de markt komen.
Geïnteresseerd? Via Facebook stuurt u eenvoudig een berichtje dat zo gauw mogelijk beantwoord wordt. U kunt ook naar 0251 221950 bellen, dan krijgt u meteen iemand uit ons team aan de lijn. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons makelaarskantoor. Zelfs op zaterdag maken we graag tijd voor u!