Makelaar Castricum

Van Gulik Makelaars, uw makelaar in Castricum

Als u een makelaar in Castricum zoekt, is Van Gulik Makelaars een goed en betrouwbaar adres voor u. Als gecertificeerd familiebedrijf in Beverwijk bemiddelen we al bijna 40 jaar in de gehele regio.

Makelaar Castricum en omgeving

Nu de grote steden zo goed als onbetaalbaar zijn geworden voor de meeste mensen, worden de aanliggende gebieden steeds aantrekkelijker. Castricum is extra gewild door de ligging aan zee en de ruimte die in de Randstad niet meer te vinden is. Het duingebied is bijzonder geliefd voor recreatie. Als makelaar in Castricum bemiddelen wij zowel voor vakantiewoningen als voor woonhuizen.

Kopen via uw makelaar in Castricum

Kijk op onze site voor het actuele woningaanbod in Castricum. Wanneer er niets voor u bijzit, dan gaan we gericht voor u op zoek. Lees hier meer over de werkwijze van uw makelaar voor Castricum. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we bovendien een app ontwikkeld waarin u het woningaanbod kunt bekijken, uw favorieten kunt opslaan en notificaties kunt instellen als er een geschikte woning vrijkomt of de status van uw favoriet verandert. U vindt de app bij iTunes en bij Google Play.

Verkopen via uw makelaar in Castricum

Van Gulik Makelaars verkoopt een grote diversiteit aan woningen. Uw woning past zeker in ons aanbod. Wij brengen uw woning strategisch op de markt en verzorgen een optimale presentatie van uw huis. Anno 2018 is de woningmarkt in Castricum een verkopersmarkt. Als gecertificeerd en ervaren makelaar in uw regio garanderen wij dat u de beste waarde voor uw woning krijgt binnen de kortst mogelijke tijd.
In het hele traject ontzorgen we u door onder meer het maken van 360 graden foto’s en een professionele verkoopbrochure, het regelen van bezichtigingen en de gang naar de notaris. Lees hier meer over ons traject verkopen huis Castricum.

Andere diensten makelaar Castricum

Behalve voor aan- en verkoop kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Onafhankelijk advies
  • Waardebepaling
  • Officieel taxatierapport
  • Verhuur
  • Transacties bedrijfspanden


makelaar castricumContact Van Gulik Makelaars

U bereikt ons via ons contactformulier, door langs te komen op kantoor of te bellen naar 0251 221950. Natuurlijk is het kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend. We hopen u spoedig te mogen begroeten!