Van Gulik Makelaars als aankopend makelaar voor uw woning

Bij het kopen van een nieuw huis komt een hoop kijken. Er komt veel op u af en de lijst met vragen zal steeds groter worden.

 • Ik wil een huis kopen en niet voor verrassingen komen te staan.
 • Ik wil zeker niet te veel betalen voor de woning die bij mij past. Maar hoe weet ik dat ik niet te veel betaal?
 • Hoe weet ik dat het huis goed is?
 • En wat moet ik doen als mijn huis nog moet worden verkocht?
 • Wat kan ik lenen?

Met Van Gulik Makelaars haalt u een aankoop makelaar in huis die u helpt, uw vragen beantwoordt, die met u meedenkt en u ontzorgt in het hele proces.

Klantervaringen met ons als aankoop makelaar

2 jaar opzoek geweest naar een huis, na vele bezichtigingen (En overboden) heb ik van Gulik makelaar als aankoop makelaar ingeschakeld. Veel eerder deze keuze moeten maken! Eerste bezichtiging meteen verliefd op het huis, gezien de vele kijkers +- 26, heb ik met Mirjam (de aankoop makelaar) besproken wat de beste strategie was. Mirjam is Bouwtechnisch erg scherp, kent de wereld van de makelaardij. En door dit allen ben ik de gelukkige eigenaar van een mooi huis geworden! Zeker een aanrader voor toekomstige kopers.

Nogmaals bedankt!

Verkoper Heemskerkerweg 30

Onze dienstverlening in het kort:

Wij helpen u zoeken

Allereerst inventariseren wij uw woonwensen.

 • Waar wilt u wonen?
 • Wat voor soort woning?
 • En het belangrijkste: wat is uw bestedingsruimte?

Met deze relevante vragen (en meer) begint de zoektocht naar uw droomhuis. Aan de hand van uw zoekprofiel gaan wij voor u op zoek naar een gepaste woning die binnen uw wensen valt.

Of u heeft uw droomhuis al gevonden?

En nu? Hierna spelen de emoties een rol. De bezwaren/minpuntjes maken in uw ogen niet meer uit, maar is dat realistisch? Van Gulik Makelaars wil u hierbij graag helpen. Wij kijken zonder “emotie” naar de woning en adviseren u hierbij uitgebreid.

U geeft aan dat u een woning wilt bezichtigen. Wij maken een bezichtiging afspraak op de woning met de verkopend makelaar. De makelaar zal de woning tijdens de afspraak aandachtig bekijken. Na de bezichtiging worden de belangrijkste punten van de woning met u doorgenomen. Denk hierbij aan de ligging van de woning, bouwkundige staat, afwerkingsniveau en onderhoud van de woning, het bestemmingsplan, eventuele kwalitatieve rechten en verplichtingen, erfdienstbaarheden en milieuonderzoek.

Dan nu de spannendste fase in het traject….. de onderhandeling. Nadat u dé woning heeft gevonden die u wilt kopen bedenkt u samen met de makelaar een aankoopstrategie. De makelaar gaat niet alleen onderhandelen over de prijs, maar ook over zaken zoals de overdrachtsdatum, de over te nemen roerende zaken en de ontbindende voorwaarden.

De woning is gekocht! De verkopend makelaar zal de koopovereenkomst opmaken en deze overeenkomst zullen wij controleren. Zodra de verkoper de koopovereenkomst heeft getekend en wij deze hebben ontvangen, maken wij een afspraak met u om de koopovereenkomst te ondertekenen. Tijdens de afspraak wordt de koopovereenkomst uitgebreid aan u uitgelegd en u zult deze ondertekenen.

Zodra de overdrachtsdatum nadert, nemen wij contact met u op om de afspraak voor de overdracht af te spreken. Voor de overdracht gaat u met onze makelaar, verkopend makelaar en verkoper de woning nog eenmaal inspecteren om te kijken of de woning nog net zo is als toen u de woning ging bezichtigen. Vervolgens gaan wij naar de notaris, waar u eigenaar wordt van uw droomhuis.

Mocht u, ondanks alle zorg die we aan de aankoop hebben besteed ná de overdracht van de woning nog tegen een aantal onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u ook graag verder.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in het vinden van uw droomhuis? Neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier.

  (This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.)

  sale-3701777_1920