NVM

Van Gulik Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM)

De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Vastgoeddeskundigen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein. De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ongeveer 3900 makelaars aangesloten.

De NVM is georganiseerd rond drie gespecialiseerde vakgroepen: Wonen, Business en Agrarisch & Landelijk Vastgoed. Deze vakgroepen weten wat er speelt in hun marktsegment, signaleren ontwikkelingen en trends en bieden professionele ondersteuning bij marktspecifieke vragen. Daarnaast heeft de NVM afdelingen die zich toeleggen op bijvoorbeeld juridische dienstverlening, communicatie & marketing en belangenbehartiging.

nvm

Wonen
De NVM-Wonenmakelaar is dé adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt: koop, verkoop, huur, verhuur en taxatie van een woning.
Het specialistische werkterrein van deze vakgroep is de advisering op het gebied van onroerend goed met een woonfunctie. Het lidmaatschap van de vakgroep staat open voor ondernemingen waaraan een makelaar verbonden is die is aangesloten bij de vakgroep. Aansluiting bij de vakgroep Wonen staat open voor personen die als makelaar werkzaam zijn op eerder genoemd werkterrein en zijn ingeschreven in het register Wonen/MKB van de stichting VastgoedCert.

NVM Business
De NVM Businessmakelaar is gespecialiseerd in commercieel vastgoed.
Het specialistische werkterrein van deze vakgroep is commercieel onroerend goed. Het lidmaatschap van de Vakgroep NVM Business staat open voor ondernemingen, waaraan een makelaar verbonden is die is aangesloten bij de vakgroep.

Aansluiting bij de vakgroep NVM Business staat onder andere open voor personen die als makelaar werkzaam zijn op eerder genoemd werkterrein en zijn ingeschreven in het Bedrijfsmatig Vastgoedregister van de stichting VastgoedCert of het register Wonen/MKB van de stichting VastgoedCert.

Voor meer informatie: nvm.nl