Maatregelen Coronavirus/Covid 19

Ook in de makelaardij ontkomen we niet aan de gevolgen van het Covid 19/Coronavirus. We komen immers bij zeer veel mensen thuis en we organiseren met regelmaat open huizen waar soms zomaar 15-20 mensen (of stellen) op afkomen.

Om verspreiding van het virus te voorkomen hebben we enkele maatregelen ingevoerd:

• Wij bieden iedereen de mogelijk tot een virtuele afspraak of (live)bezichtiging via Whatsapp! Of u nu een kennismakingsgesprek wilt of een bezichtiging wenst of een koopakte wil doornemen; wij maken het mogelijk!

• Al onze documenten voor verkoop en aankoop kunnen digitaal (dus thuis) door u worden ondertekend.

• Onze 2 makelaars zijn (eigenlijk zoals gewoon) 6 dagen v/d week per telefoon, e-mail en whatsapp bereikbaar voor al uw vragen. We staan paraat en we kunnen snel schakelen.

• Wij hebben van een aantal huizen een video beschikbaar op onze website. Deze videorondleiding geeft een uitstekend beeld van de woning en zo kunt u zien of u echt geïnteresseerd bent.

• Wenst u een woning daadwerkelijk te bekijken dan overleggen wij met de verkoper of wij terecht kunnen. Echter, we hanteren bij rondleidingen strikte hygiëneregels en (beginnend) zieke mensen ontvangen we graag op een ander moment.

• We voeren geen groots open huis meer uit, maar plannen alleen (virtuele) bezichtigingen op afspraak. Wij beperken zo voor u (en voor ons) het contact met derden.

• Heeft u een taxatie nodig? Dan kunnen we bij u langskomen, echter nemen we dan kort en zakelijk de woning op. Verder zal het contact telefonisch of per e-mail verlopen.

• Wordt uw woning getaxeerd voor de verkoop van uw woning, dan dient u bij deze afspraak zelf thuis te zijn.

• Voor een gratis waardebepaling/verkoopinformatie kunnen we langskomen, echter nemen we dan alleen kort en zakelijk de woning op en werken we dit op kantoor verder uit om u vervolgens per e-mail of telefonisch verslag te doen. Zo beperken we de contactduur en dus het risico van verspreiding.

• Voor de eindinspectie en de overdracht bij de notaris geldt het volgende: bij de eindinspectie (afschouwen) is er een makelaar van ons kantoor aanwezig. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo min mogelijk personen bij afspraken te verschijnen (oftewel: uitsluitend de verkopers en kopers en eventueel de makelaar van de partijen).

Telefonisch en per e-mail zijn onze medewerkers bereikbaar. Ons ICT-systeem is ingericht dat wij thuis kunnen werken, hierdoor is er niet altijd iemand (fysiek) aanwezig op kantoor en zal onze voordeur regelmatig op slot zijn. Indien u informatie wilt, vragen heeft of voor overige zaken verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Wij hopen dat we deze situatie met elkaar snel weer hebben overwonnen en wij wensen een ieder veel sterkte en vooral veel wijsheid.

Vriendelijke groet,

Van Gulik Makelaars