Maatregelen Coronavirus/Covid 19

Ook in de makelaardij ontkomen we niet aan de gevolgen van het Covid-19/Coronavirus. We komen immers bij zeer veel mensen thuis en we organiseren met regelmaat open huizen waar soms zomaar 15-20 mensen (of stellen) op afkomen. Om verspreiding van het virus te voorkomen hebben we enkele maatregelen ingevoerd.

Onze makelaars zijn (eigenlijk zoals gewoon) 6 dagen v/d week per telefoon, e-mail en whatsapp bereikbaar voor al uw vragen. We staan paraat en we kunnen snel schakelen. Wij bieden iedereen de mogelijkheid tot een virtuele afspraak of (live)bezichtiging via Whatsapp! Of u nu een kennismakingsgesprek wilt of een bezichtiging wenst of een koopakte wil doornemen; wij maken het mogelijk!

Hieronder vindt u een overzicht welke werkwijze wij hanteren.

Bezichtigingen tijdens Covid 19:

U kunt nog steeds een afspraak voor een bezichtiging bij de woning inplannen. Echter hanteren wij strikte hygiëneregels:

 • Tijdens de bezichtiging bent u verplicht om een mondkapje te dragen.
 • Er worden geen handen geschud.
 • Gepaste afstand houden van min. 1,5 meter.
 • Er mogen max. 2 mensen uit één huishouden bezichtigen, geen kinderen.
 • Je mag niets aanraken in de woning.
 • Heb je verkoudheidsklachten en je hebt een bezichtiging gepland? Kom dan niet naar de woning, je wordt niet toegelaten tot de woning. Neem van tevoren contact op met ons kantoor om de afspraak te verplaatsen. Wij ontvangen je dan graag op een ander moment.

 

Van een aantal huizen is er een video beschikbaar op onze website. Deze videorondleiding geeft een uitstekend beeld van de woning en zo kunt u zien of u echt geïnteresseerd bent.

Liever niet de deur uit? Geen probleem! Je kunt een virtuele bezichtigingsafspraak met ons inplannen. De makelaar gaat dan alleen naar de woning. Vervolgens wordt u gebeld via whatsapp videobellen en volgt de rondleiding.


Waardebepalingen:

Interesse in een gratis waardebepaling van je woning? De makelaar kan bij u langskomen om de woning te bekijken. echter nemen we dan alleen kort en zakelijk de woning op en werken we dit op kantoor verder uit om u vervolgens per e-mail of telefonisch verslag te doen. Zo beperken we de contactduur en dus het risico van verspreiding. U kunt een afspraak inplannen met ons kantoor. Echter hanteren wij strikte hygiëneregels:

 • Er worden geen handen geschud.
 • Gepaste afstand houden van min. 1,5 meter.
 • Heb je verkoudheidsklachten en je hebt een afspraak gepland? Neem dan contact op met ons kantoor om de afspraak te verplaatsen. De makelaar komt dan graag op een ander moment bij u langs.

Liever geen makelaar over de vloer? Geen probleem! Je kunt een telefonische afspraak inplannen met ons kantoor. Het werkt als volgt:

 • Bel naar ons kantoor, telefoonnummer 0251-221950;
 • Er wordt een telefonische afspraak ingepland;
 • De makelaar neemt op de afgesproken dag en tijdstip contact op via Whatsapp videobellen;
 • Tijdens het videobellen geef je de makelaar een rondleiding door je woning;
 • De makelaar geeft een waarde-indicatie van de woning.

Van Gulik Makelaars als aankopend makelaar?

Je kunt nog steeds een afspraak voor een bezichtiging bij de woning inplannen. Op dit moment worden er maar maximaal 2 personen in de woning toegelaten. Ga je samen met je partner kijken? Dan kan de makelaar misschien niet mee (dit wordt in overleg besproken met de verkopend makelaar). Indien de makelaar niet mee mag, dan plannen wij een losse afspraak in nadat u interesse heeft in woning. Houdt er rekening mee dat er strikte hygiëneregels worden gehanteerd:

 • Er worden geen handen geschud.
 • Tijdens de bezichtiging bent u verplicht om een mondkapje te dragen.
 • Gepaste afstand houden van min. 1,5 meter.
 • Er mogen max. 2 mensen bezichtigen, geen kinderen.
 • Je mag niets aanraken in de woning.
 • Heb je verkoudheidsklachten en je hebt een bezichtiging gepland? Kom dan niet naar de woning, je wordt niet toegelaten tot de woning. Neem van tevoren contact op met ons kantoor om de afspraak te verplaatsen. Wij ontvangen je dan graag op een ander moment.

Documenten

Al onze documenten voor verkoop en aankoop kunnen digitaal (dus thuis) door u worden ondertekend.


Taxatie

Heeft u een taxatie nodig? Dan kunnen we bij u langskomen, echter nemen we dan kort en zakelijk de woning op. Verder zal het contact telefonisch of per e-mail verlopen.

Wordt uw woning getaxeerd voor de verkoop van uw woning, dan dient u bij deze afspraak zelf thuis te zijn.


Overdracht van woningen

Voor de eindinspectie en de overdracht bij de notaris geldt het volgende: bij de eindinspectie (afschouwen) is er een makelaar van ons kantoor aanwezig. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo min mogelijk personen bij afspraken te verschijnen (oftewel: uitsluitend de verkopers en kopers en eventueel de makelaar van de partijen).

Bij de overdracht op het kantoor van de notaris is de makelaar niet aanwezig. De notaris informeert per mail wat hun werkwijze is omtrent de overdracht.


Bereikbaarheid:

Telefonisch en per e-mail zijn onze medewerkers bereikbaar. Ons ICT-systeem is ingericht dat wij thuis kunnen werken, hierdoor is er niet altijd iemand (fysiek) aanwezig op kantoor en zal onze voordeur soms op slot zijn. Indien u informatie wilt, vragen heeft of voor overige zaken verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij hopen dat we deze situatie met elkaar snel weer hebben overwonnen en wij wensen een ieder veel sterkte, wijsheid en vooral veel gezondheid.