Slider

Verdien uw courtage terug met de Van Gulik Makelaars Waardecheque!

Mond-tot-mondreclame is voor Van Gulik Makelaars van oudsher de beste reclame gebleken. Het grootste deel van ons klantenbestand bestaat uit doorverwijzingen van tevreden klanten die via de begeleiding van Van Gulik Makelaars hun droomwoning hebben gevonden of hun woning naar volle tevredenheid hebben verkocht.

Wij willen graag iets terugdoen voor de mensen die onze naam en werkwijze verspreiden. Mede dankzij hun doorverwijzingen zijn wij een sterke makelaarsorganisatie en wij vinden het tijd worden onze klanten hiervoor te belonen. Wij geven onze klanten de gelegenheid de door hun betaalde courtage terug te verdienen door het uitgeven van waardecheques ter waarde van € 100,-.

Hoe werkt het:

  • Indien u bekend bent met de werkwijze van Van Gulik Makelaars of ons inschakelt voor de begeleiding bij de aan- of verkoop van uw woning kunt u via ons kantoor een waardecheque ontvangen.
  • Als u iemand uit uw kennissenkring met succes doorverwijst naar ons kantoor kunt u de waardecheque bij ons op kantoor inleveren.
  • Op het moment dat de akte passeert van de klant die u heeft doorverwezen, keren wij € 100,- aan u uit.

Verwijst u meerdere kennissen, vrienden, familie etc. door? Per doorverwijzing heeft u recht op een waardecheque van € 100,-. Dus, hoe meer doorverwijzingen, des te lager uw eigen courtage!